Wednesday, September 1, 2010

Okončana farsa,Misimović u Galatasaraju!

Zvjezdan Misimović je jučer,posljednjeg dana prelazjnog roka potpisao ugovor sa turkim verikanom g Galatasarayem.Najveće je pojačanje turskog giganta Galatasaraya ove sezone potpisao je ugovor na četiri godine a turski mediji su obznanili da je transfer bh. veznjaka iz Wolfsburga koštao 7 miliona eura, koje će Galata ispaltiti u tri rate. Misketu ovaj ugovor garantuje oko 2 miliona i 100.000 eura godišnje i 10.000 eura po jednom susretu.

Miske je jučer dan prije isteka prelaznog roka potpisao za Galatu,nakon dugih špekulacija,a već se danas prijepodne pojavio u bazi reprezentacije na Ilidži.Prije napuštanja Istnabula, nakon parafiranja ugovora, Misimović je zvanično predstavljen turskim medijima.

Pored našeg reprezentativca,predstavljen je i defanzivac Liverpoola,Emiliano Insua koji je u Glatau stigao na jednogodišnju posudbu. Misimović i Insua su odmah zadužili i dresove sa brojevima koje će nositi na svojim dresovima naredne sezone. Misimović će igrati s brojem 21, a Argentinac Insua sa brojem 6.

No comments:

Post a Comment