Thursday, August 26, 2010

Uzvratni susreti UEFA Europa Lige!

Večeras su na rasporedu uzvratni susreti kvalifikacija za grupnu fazu UEFA Europa Lige,nakon kojeg će biti poznati svi učesnici.Svoj uzvratni susret kiparski Anorthosis i moskovski CSKA odigrali su još u utorak,a Rusi su slavili na Kipru rezultatom 2:1.Večeras se sastaju:

Hajduk našeg reprezentativca Senijada Ibričića noćes će u Bukureštu braniti tri gola prednosti iz prvog susreta sa Poljuda,kada su "bili" slavili sa 4:1.

Za sve one koji ne znaju izvalačenje grupa za Ligu Prvaka održava se večeras u 18:00 sati u Monaku. Sva 32 koji su obezbjedili plasman u ovu fazu takmičenja naći će se u 4 jakosna šešira.

Evo i jakosnih grupa iz koje će po jedan učesnik u svaku grupu,uz pravilo da u jednoj grupi ne mogu igrati dva predstavnika iz iste zemlje.

I šešir: Inter (Italija), Barcelona (Španija), Manchester United (Engleska), Chelsea (Engleska), Arsenal (Engleska), Bayern (Nemačka), Milan (Italija), Lyon (Francuska)

II šešir: Werder (Nemačka), Real Madrid (Španija), Roma (Italija), Šahtar (Ukrajina), Benfica (Portugal), Valensija (Španija), Marseille (Francuska), Panathinaikos (Grčka)

III šešir: Tottenham (Engleska), Glasgow Rangers (Škotska), Ajax (Holandija), Schalke (Nemačka), Basel (Švajcarska), Braga (Porugal), Copenhagen (Danska), Spartak Moskva (Rusija)

IV šešir: Hapoel (Izrael), Twente (Holandija), Rubin (Rusija), Auxerre (Francuska), Cluj (Rumunija), Partizan (Srbija), Žilina (Slovačka), Bursaspor(Turska)

Imena ovih klubova nam i ove sezone garantuju odlične partije i vrhunski fudbal u okviru jhoš jedne sezone Lige Šampiona.

No comments:

Post a Comment